luni, 20 septembrie 2010

Ce vede consumatorul? MAGIE!


Un rahat lucios imbracat in mod A.mbitios in poleiala de aluminiu alimentar, cu hartie creponata deasupra sub forma de bumbac sau matase. Cu artificii din nisip inchegat si capturat in sidef si sticla transparenta.

Omul, o maimuta bipolara, creata de o Divinitate senila care a si murit.

Nesiguranta este ceea ce numim "Publicitate". Are si o curV.a de partea ei, Marketingul. Niciodata indeajuns de buni, de frumosi, de rapizi, de informati, de puternici.
Generatia la cheie & all inclusive.

Si uite asa, spalat pe creier, ajungi sa traiesti intr-un adevarat arc. Incepi si termini la fel, o existenta de semi-parazit, 90% nefolositoare. Deschizi ochii dimineata si nu vezi altceva decat fantezismele tale, care sunt diferite de fapt de realitatea veridica. Carapacea ta nu mai este functionala, la un moment dat s-a lipit de tine, ti-a intrat in carne si corpul tau a acceptat-o, ca o funzionare normala intre metal si biomasa. Mai mult decat atat, tintuit intr-un singur loc, s-a mai umplut si de praf si s-a incleiat ca ramasitele trecute de 72 ore. Incepe partea degradarii.

Asta esti, un C.adavru.

Toate sistemele conduc intr-un singur loc: esecul. Din care se hraneste gura mereu flamanda si umflata a nesigurantei. Haita se dezvolta prin conceptul "Persoana versus Persoana".
Unde este "simpatia"? In dictionar, intre rahat" si "sinucidere".
Ce sunteM. apoi? Lipiti umar de umar, respirand unul langa celalalt, cu imagini videoproiectate pe fete, reclame cu vacante in Tenerife, zambete perfecte de paste de dinti, corpuri proaspete si placut mirositoare, dar in fapt ne aflam flamanzi si surzi, si in jurul nostru sunt numai pubele de gunoi din care se scurg zemuri mirositoare. Si incet-incet, incepi sa te simti diferit, tu mai special ca altii, mai cu motz, mai creativ, mai inteligent, mai "EU si Ceilalti", pentru ca aG.resivitatea submisiv implementata are ca efect urmator, atacul. Asemenea parazitilor, trebuie sa te divizi, sa te insumezi, sa acoperi, sa sufoci, sa consumi carcasele altora, sa-ti dezvolti alte membre si alte zeci de guri, sa te inalti printre EI ca o diformitate enorma si cotropitoare.
Si? Cine mai spune ca trebuie sa deschizi ochii?

Apoi repeti A.rcul.


magiC, yEs?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu