luni, 21 februarie 2011

D-zeu online



http://www.youtube.com/watch?v=sO8KPWnL0cY

Atunci cand adaugi intr-o parte, se spune ca iei din alta; o balanta care se misca in favoarea unui scop si in defavoarea altuia. Organizatie sufocanta in limite determinate subiectiv, unde subiectivitatea e emotionalul ca si contorizator .
Idei care genereaza miscari, puzderie de mici corpuri in viata, expulzate cu miile, ca o nastere dureroasa, resturi, tesut rupt, excremente, sange, sclipiri, toate imprastiate inapoia albului denumit si “ziua”. O plasa, da, un paianjen, asta e, un corp rubicon pulsatoriu, hexagonal, cu 8 picioare subtiri, infipte adanc in fiinta fiecaruia. Miscarea genereaza staticul. Cu cat te misti mai repede, cu atat mai nemiscat esti.
Nu intelegi o iota din ce spun aici :)
Realul si irealul. Fenomene sau trairi care se intampla in afara zonei de confort, a explicatiilor normale cotidiene. Care tin de ilogica si simturi. Ceea ce pare extrem de real pentru persoana in cauza, sunt sentimente, SENTIMENTE, anxietate, incordare, asteptare... pentru ceilalti e doar o forma de nebunie si exagerare. Banalitatea nu este incurabila. Nu este o ciuma sau o ebola. Trebuie ca esti foarte limitat si dezamagitor de simplu daca te opresti la explicatia ca nu exista... explicatie. Ca doar ti se pare. Fiintele alea sunt mai bune decat tine, prin simplul fapt ca sunt mai dezvoltate emotional, sistem de aparare ascutit, cu forme non verbale de conversatie dezvoltate. A picta pe fata sau pe panza e ca si cand ti-ai face tu propriul univers in care sa-ti poti urla nevoile, cu gura strans inchisa, in care tu insuti iti incepi existenta odata cu trasarea liniilor fetei, a fondului de ten sau a rujului. O masca (ma intreb ce vezi cand te uiti in oglinda).
Se spune ca singurul cuvant care aduce pacea in orice situatie, este “Iisus”. Am incercat-o, este adevarat. Devii dependent de religie, obsedat la un moment dat de un ideal de puritate si dragoste infinita. Cauti raspunsuri si rezolvari. Diavolul este un inger decazut si inca iubit. Compasiunea este cea a fiintelor care se stiu si se recunosc dupa semnele specifice. Intrebarile nu sunt bine puse, scumpa mea :) te apara? Ok. Dar te “vindeca”?

Exact.

Rezolvarea o gasesti in momentul 0 si 1. Acela care a generat forma asta de dementa reala, si acela care a determinat izbucnirea lui. O sa accepti toti acei monstrii invizibili, si n-o sa-ti mai fie frica, pentru ca ei nu sunt chiar asa negativi, ci doar isi bat joc de tine. O impacare intre lumi, si o pierdere a exprimarii aceea non-verbale.
Ai putea?













Nemiscarea face ca oamenii sa-si aduca din senin cate o arma automata, si sa inceapa sa-si impuste semenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu