duminică, 24 februarie 2013

Fii atent aici

Deci tuh, fii atent aici. Baga mana in buzunar, cum care buzunar? de la pantaloni drq, ala din spate da, scoate portofelul, deschide-l, da, deschide-l... ok te astept. sa ma anunti cand treci la stadiul asta ca sa iti explic ce sa faci in continuare. stiu ca te misti mai greu, motivul veridic nu este pentru ca esti un intarziat mental ci pentru CA CHiar ai motive logice sa fii intarziat mental.


ashea. am avut o revelatie, fix acum 2,3 minute, cand am ramas cu degetul levitand la jumatate din distanta de la picior la gura. cred ca vroiam sa mi-l bag in nas dar nu conteaza asta. si BANG, cele do-o emisfere ale mele plus tentativa esuata de cerebel primit cadou in urma unor experimente pe animale, s-au ciocanit ele si am belit ma scuzi, ochii, si mi-am dat tartita pe spate pentru CA CArevasazica m-a rupt in do-o. cum ce? esti retardat, ce-ai? revelatia mah. RE-VE-LA-TIA. si nu ma mai pune sa repet atata ca imi pierd ideea.

ce drq vroiam sa zic.

ah da.

stii cum fac eu conexiuni care depasesc fizicul tau normal de boem in dizgratie, ca app. m-ai dezamagit, eu stiam ca artristii chiar au simtiri, ca de exemplul al 6-lea, voi si masinile de spalat, asa, si mi-a venit in cap imaginea neprietenoasa a abccesului tau din gingie spart in gura, la propriu, ca nu sunt pornache acum, si imediat am vazutia stai, ca trece unu' pe langa mine. pe langa mine. avea de lucru omu', cica sa facem un plan de dezvoltare. i-am zis ca-i dezvolt teniile din intestin, ii fac o altoire de toata frumusetea cu una de la mine din hipotalamus. cred ca i s-a parut prea maret planul meu ptr ca a belit ma scuzi, si el ochii si a plecat. cica: aham, esti ocupata.asa. doamne, intreruperile astea ma fac sa ma simt femeie cu intreruperi. cata vanzoleala si cu asta. deci.ai ajuns de abia la partea cu mana bagata prin locuri neatinse de necunoscuti, dar atinse de prieteni. hooo mah, ca nu vroiam sa te dau de gol, prinzandu-te cu fapta inevitabila, ca iar tb sa fac o paranteza si sa adaug ca ptr tine este de inteles sa intretii relatii cu prietenii de aceeasi natura stricata ca si tine, ca doar esti previzibil din nastere, deci asa, nu te grabi. am timp. sunt la munca deci am timp de frecat duda.Sap Gui Error. Reboot. kil, ce? ah da. am tinut programul ala de mutanti genetic prea mult deschis. cum care? ala de contabilitate. nu ma mai intreba din privirile alea blajine, o sa-ti explic eu pe indelung, pe indeluuung ce vreau sa zic fara sa te revergorezi tu.revin la revelatie. ah, imi aman planurile pentru distrugerea omenirii cu cel putin o zi. deh, li se intampla si geniilor tari sa devina moi. nu tot timpul Hitler a avut scaun tare, s-o mai fi stricat si el la stomac.deci da mah, acum eu cred ca o sa mori inaintea mea. de fapt stiu. am vazut CUM. o sa vezi si tu in curand, nu te panica, suntem in porumb si nu vreau sa caci steagul aici langa mine. tocmai ce mi-am luat tenesii de la Guess curati-stralucitori. si ma intelegi...asa, ai deschis portofelul. scoate banii. nu, nu vreau sa te trimit la parasute. ar pica tac-tu prost ca nu te-a invatat cum sa mierlesti maul femeilor care nu sunt de vanzare si mie imi place de tac-tu, e de gasca, nu ne lasa sa fumam dar ne lasa sa ne taiem venele in baia voastra. du-te si ia-ti o cafea buna, dar buna. s-o mirosi inainte, s-o gusti chiar, sa nu carecumva sa dea drq sa nu fie potrivita la gust si asa-si-asa de calda. dupa ce ti-o iei, cafeaua, ca un condamnat la moarte caruia i se indeplineste ultima dorinta, si vrea nu vrea are si el o revelatie cum ca si-a futat aiurea viata, dand in cap cu (nu) trebuie si a fost prins de prost ce e, si ar vrea sa dea timpul inapoi ca sa traiasca si el calumea pe pamantul asta poluat de fabrici si uzine si pipi de om si flegme combinate cu gume de mestecat, ca iar ma aprind acum, fi-re-ati ai dracului cu cainii vostrii de companie care imi pangaresc mie astfaltul, sa te uiti fix in ochii mei. fix in ochii mei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu