miercuri, 10 februarie 2010

Future cars, PIVO2







Nu pot sa ma abtin! Pur si simplu ii iubesc pe japonezii astia! Am sa fac un post special ptr PIVO2 (de la Nissan), o masinuta dotata cu Inteligenta Artificiala, suuuuuper cute, suuuper moderna si OK, recunosc, destinata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 10 - 16 ani.


Desi pun linkul ei aici (neaarat de vazut tabul CONCEPT ptr detalii si filmulete), o sa spicuiesc ceva si aici.


Avem o cabina (cu 3 locuri) situata pe un sasiu automobil, care se poate roti in orice directie, autonomie 360 grade. Astfel ca poti schimba directia de mers oricand, fara sa deranjezi traficul, elimini parcarea laterala (care devine frontala) si un robotel dragut, cu camere in locul ochilor, care monitorizeaza fata soferului si ii calculeaza in functie de indicii de expresie, starea lui naturala. Adica vorbeste cu tine. Daca ai ochii atintiti in alta parte decat la volan/ drum, el te roaga sa fii atent. Daca ai condus cateva ore, el te roaga sa iei o pauza si te mai si invita la o cafea (cu gps super jme incorporat). Nu mai zic cum rade!!! M-am indragostit clarrrr!


In plus, cabina pasagerului este toata transparenta, astfel ca poti vedea ceeeruuul si ai o mai mare senzatie de spatiu :P

Este electrica, iluminatul se face prin baterii cu Li-I. :D



Eii, cine e cu mine???? Facem o raita??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu