marți, 16 februarie 2010

Micro univers = Macro univers


"Dumnezeu nu zoaca zaruri cu Universul" A. Einstein



Ipotezele elaborate in privinta invizibilitatii, teleportarii si telepatiei sunt strans legate intre ele si inca sunt considerate abracadabrante.
Dupa cum ziceam acum ceva timp, si noi suntem energie, nu in forma pura (nu unde ci doar biomasa care ar putea fi transformata in urma unor calculatii cuantice) si noi functionam electronic: sistemul LexA, care combina deopotriva frecventele in Hz, campul electromagmetic al Pamantului si al nostru personal, conditiile naturale externe si interne de temperature, viteza de transformare a hranei cu ajutorul enzimelor (in glucoza => epinefrina/ serotonina/ melanina etc), conditiile de mediu (zi/ noapte/ lumina/ intuneric/ viteza vantului etc etc) astfel ca modelul de functionare si existenta a spatiului cosmic se aseamana foarte mult cu sistemul uman de funtionare fizica si cognitiva. Doar din stele de tragem, nu?
Acum, cu nota personala, interiorul corpului nostru seamana extraordinar de mult cu spatial interstelar, nu numai prin forme dar si prin fuzionare. Si noi avem Supernovele noastre, si in interiorul nostru “informatia” energie e transportata cu o viteza impresionanta, asemanatoare cu cea a luminii. In fiecare secunda, 11 miliarde de informatii (bitzi) sunt transmisibile pe/prin corpul nostru (sunt luate in calcul). Cand se va descoperi 100% corpul uman atunci se va descoperi 100% si Universul. Dar sa nu fim nerabdatori, nu vorbim de cativa ani, vorbim de sute de ani de acum incolo.
:)
Experimentul Philadelphia (si cele direct relationate) referitoare la invizibilitate si teleportare sunt strans legate de experimental Montauk, prin care s-a ajuns la calatoria in spatiu si timp prin telepatie. SF-uri pentru masele simple ca noi.

Einstein a fost un om maret, si totusi a lucrat ptr Marina Americana la explozii si explozibili. :) un adevarat exemplu de compasiune intru salvarea umanitatii :)).

http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment

http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu