luni, 15 martie 2010

Logica, teorie fantastica


Luam in considerare ceea ce este palpabil, cu exceptia religiei. Daca ai blocaje emotionale, amnezii sau efecte retroverse de panica, in mod sigur sunt traume din copilarie datorate parintilor. Sau colegilor de gradinita/ generala/ liceu. Nu ar accepta nimeni ideea ca ai fi putut fi rapit de extraterestrii, de ex., supus unor teste, si eventual spalat pe creieri.
De ce?
E simplu. Religia si extraterestrii sunt niste concepte la fel de vechi, imposibile de demonstrat, insa prima a fost impusa cu vehementa, pe cand a doua a ramas la stadiul de ipoteza.

De ce e mai simplu sa crezi in D-zeu decat in evolutie (cfm Darwin)? Stiinta este un domeniu greu accesibil, ca sa nu mai zic secret. In schimb, biserici si crestinoizi gasesti pe toate drumurile. Ce e mai murdar, transformarea maimutei in om? Sau pumnul de tarana cu suflul magicului D-zeu? Cum ar putea fi un om fabricat dupa coasta altuia?

Stiinta insa nu neaga existenta lui D-zeu. Ceva acolo trebuie sa fi impins tot universal catre extreme actiuni. Ptr ei, Big Bang e D-zeul cunoscut. Chirurgii cand salveaza un om poate se gandesc ca D-zeu lucreaza prin mainile lor.
Invers, NICIODATA. Nu se accepta nici macar ideea unor alte fiinte existente pe alte planete. Intr-un univers infinit adevarul e ca posibilitatea existentei unor fiinte asemanatoare noua (mai dezvoltate sau primitive) este 0%. Zeroul absolut.
Si atunci, Vaticanul de ce a acceptat viata extraterestra in 2007? Babuta care sta pe acelasi palier cu tine, si care are scaunel in fata vizorului, stie asta??

In galaxia noastra exista miliarde de planete, sisteme solare asemanatoare cu al nostru. Cat de greu e de acceptat un fapt logic? Nu pot sa cred ca in momentul de fata INCA mai am discutii in contradictoriu pe tema asta! trist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu