marți, 9 martie 2010

Fe and Fe



Stop joc!

Nu mai pot. Clar. M-am blocat. Am ajuns in imposibilitatea de a-mi mai porni creierul sa faca rutina de la job adica FARA CREATIVITATE, FARA IMAGIANTIE, FARA GANDIRE, FARA CONCEPTE NOI, FARA SPRIJIN, FARA MENTALITATI DINAFARA TURMEI. SVF!






“Fly or fight”, un programel psi din capul nostru retardo-bipolaro-amigdalian, absolut dat dracului, care ne comanda intr-un mod mai hilar decat Mighty God. Asta este vesnic aprins, si ne face doar pe noi sa ne restartam. Ne sare mustaru’ din orice, suntem ori pusi pe fuga, ori aproape de atac. Cica e primordial in evolutia umana, dar daca ar lucra 100% acurativ, ar fi insemnat ca rasa umana sa se fi desfiintat de mult. Dinainte sa apucam cele doua picioare. Suntem atacati in orice moment, spatiul nostru personal (de 30 cm x 360 grade in jurul nostru) se simte violat in intimitate ori de cate ori respira cineva pe langa noi. Ni se mareste viteza de circulatie a sangelui, care este trimis intai la cap (ne inrosim ca dalmatienii pe fata), dupa aceea in picioare (ca fuga e rusinoasa dar nici erou mort nu se merita sa fi) ori in brate (tine-ti fata dreapta ca sa pot sa ti-o nimeresc cu pumnii). Incep imediat dupa aceea transpiratiile. Primul semn al “F&F” sunt brobonelele sarate de pe buza superioara, barbie si frunte. Se impleteste, el, cu minciuna. Si cu ticurile nervoase (in mimica sau in vorbire) care ne dau imediat de gol. Oricat de diavol te-ai fi educat tu, corpul tau nu tine cu tine. Si PAC, red armour se activeaza ca niste airbaguri sarite de la gropi. Mai fa ceva fraiere daca poti! Arunca-te pe jos si chinuie-te in agonie sa fi trecut cu vederea.
Imi plac profilerii. Chiar daca vad voci si aud fantome, ne pot scormoni pana in gaura c... sufletului, cu o nonsalanta mai naturala ca cea a criminalilor pe care ii vaneaza. Si ei tot din tagma aia fac parte, dar simt nevoia de a fi cunoscuti prin bine. “Bine”.

Mai usor primesti iertarea decat permisiunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu