vineri, 18 iunie 2010

Cartea noastra tehnica



ADNul. Da, manualul nostru de prezentare si de instructiuni.
Desi pare ceva criptat, am impresia ca este destul de usor de descifrat si spart. Se numeste “Genetica” si conduce la derivatii sau malformatii de eprubeta.
Orice schimbare survenita corpului tau, din partea altor factori decat cei ai existentei tale primare, este inscrisa in acest codex. Orice alta fiinta sau prezenta pe termen scurt sau lung determina fluctuatii din cauza proceselor chimice. Ca esti gravida si organele tale genereaza alte organe, intr-un cuptor ascuns bine si protejat (+ dublare de hormoni sau “trezirea” celui care lobotomizeaza practic gazda, ptr a accepta existenta unei fiinte de-a dreptul vii, care se dezvolta in interior, si al carui nume imi scapa acum) sau ca ti-ai luat animal de casa, de ex. tenie, si ai nivelul glucidelor mereu scazut (pauza, intotdeauna pofta de zaharuri semnifica existenta parazitilor intestinali), stiloul Marelui Adevar scrie tot, nu uita nimic.

Un exemplu simplu, ca ptr intelesul tuturor:
Fumatul modifica ADNul. Este ca nu stiati asta? Asa cum la inceputul dezvoltarii noastre din maimuta in om, au aparut receptorii care supervizeaza informatia fizica (externa – prin intermediul receptorilor externi ca pielea, glandele olfactive, urechea interna, scarita si nicovala etc etc, si interne – pe suprafata organelor si in interiorul lor), asa apar si din cauza nicotinei niste receptori la nivelul sinapselor, cu rolul de a pune creierul sa pompeze mai multa dopamina, pe durata fumarii unei tigari. Simtul logicii este asuprit, hipotalamusul isi cere drepturile de dictator si scoarta cerebrala este futata. In momentul in care ai stins tigara, creierul scade drastic dopamina, mai mult decat anterior momentului halucinogen, TU plangi dupa alta.
Daca renunti la fumat, receptorii nu dispar, ca reversul nu exista, ci se retrag in interiorul celulelor sinapselor, intr-un somn profund.
ADNul deja are alte litere. S-au mai adaugat niste semne de punctuatie pe acolo.

Unde dai si unde... ajung eu.
Selectia naturala se bazeaza strict pe organism. Nu pe cognitiv. Daca nu esti integrala buna in grupul social, te indepartezi tu singur. Informatia genetica ar trebui sa fie de buna calitate, insa o data cu tehnologia, s-au gasit si rezolvari la tot felul de disfunctionalitati fizice. Cum ar putea unul cu Sindromul Down sa reproduca un exemplar bun ptr supravietuirea speciei? Exact. Hate me or love me, this is the truth!

Revin cu informatii veridice ;)

PS; in poza, este o proteina sub forma de cristale stelute, care repara ADNul. Nu ca suntem asa de draguti pe interior?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu