joi, 15 iulie 2010

Scheme de break-dance

Spasmofilia


Ce nume cu rezonanta macabra are, nu ma mir ca nu e luata in seama! Nu, nu are nicio legatura cu acele crize in care tu poti sa te zbati ca un fachir prins fara calmante, cu spuma la gura si cu mintea in alte dimensiuni, aia sunt epilepticii si creierele lor ciudate! Defectiunea aceasta e de natura elementara, sau mai precis, minerala. In general lipsa calciului, fie pe baza unor consumuri nervoase (aka stress sau depresie), fie prin lipsa vitaminei D, elementul surpriza care face legatura intre “outside” si “inside’; ceva din sistemul tau digestiv merge teribil de prost, ti-oi fi luat vreun animal de casa, o tenie. Sau ai ingerat oua de viermi din vreun peste sau mnah, inca nu iti permiti sa iti iei apa plata Izvorul Who Minunilor si o ingurgitezi p-aia de la robinet.
Cum deja am stabilit ca barbatii e porci dar nici femeile nu e oameni, se pare ca acest mic shut down are predispozitie catre cel de-al doilea sex, coreland cu fluctuatiile emotionale ale “cuptoarelor” (wo-man, bai televizoarelor!); boala, ca sa vezi, a evoluat din starea de capricii feminine la boala, in general este in stare latenta. Se trezeste cand are chef ea, ca un mic monstru care-si cere partea. Rezervele tale naturale din organe incep sa fie epuizate, analizele-ti ies bine, ca doar parametrii automati nu sunt si de natura clarvazatoare, si te trezesti ca fix cand aveai tocuri si exersai mersul de felina in intersectie, o iei frumusel in dreapta-JOS, ca si cand un fir de otel lipit de cap ti-ar fi prins de rotile unui camion (vai ce husa draguta!). Episoadele de black outs au pe fond vizual un ecran alb si pe fond auditiv, un tiuit sau mai precis, o microfonie. Daca ai creierul mai afectat, pentru ca te crezi trendy si faci clubbing cu narile albe, atunci lesinurile astea dureaza mai mult, si iti revii dupa vreo 2-3 capace puternice si un kil de gheata turnat pe gat-spate.
Ce tare. Am invatat tehnici de masaj ptr incalzire/ racire;
Gata, am vorbit si despre asta.
Alte generalitati neinteresante; inclestarea musculaturii, o forma a dracului de enervanta, ca ramai efectiv stana de piatra, in pozitii cat se poate de penale, cu mainile si picioarele contorsionate. Atentie la carcei, reprezinta un simptom al bolii. De obicei este afectata partea dreapta a corpului, in special mana. La nivelul cotului sunt niste nervi dragalasi, prin care este manevrata practic motricitatea bratului inferior. Ca stai cu coatele pe birou, lingand tastatura, ca vorbesti la telefon ore intregi, ca ai spasmofilie si deci crispari musculare, nervii aia iritati induc impulsuri algice destul de puternice. Plus ca se umfla. Mana.
O alta derivatie, inclestarea danturii, in somn. Mare scofala! Este de fapt, ca asa iti descentrezi pozitia perfecta a mandibulelor, prin procedeul fizic atat de cunoscut: frecare. Dar despre asta nu o sa vorbesc, am fobie de stomatolog, gud bai!
Transpiratie excesiva, schimbi mai des ADN-ul cu (ma degraba PE) alte persoane, senzatii de rece-cald, cu intermitente superluminice, dereglari hormonale, tot palmaresul, si conduce la osteoporoza.
Spasmofilia e una din cauzele depresiei mascate, ca sa vezi ce porno – horror e natura umana insasi :))

Va doresc un minunat si interesant sfarsit de lectura, mult mai incitant si cu mai mult fir epic decat ce am indrugat eu aici!

http://www.orthomolecular.org/library/jom/1988/pdf/1988-v03n03-p145.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu